Blog > Komentarze do wpisu

Sos barbecue Mike'a Millsa

 

 

 

poniedziałek, 06 lipca 2009, desmond108

Polecane wpisy

  • Ira Bykowa

    Po Annie Niemirowicz to kolejna utalentowana fotograficznie Rosjanka. Wiem o niej tylko tyle, że pochodzi z Moskwy, ale kiedy zobaczyłem jej martwe natury - wpa

  • Obrazki niedzielne

    Łaskawie słoneczną miałem niedzielę i kiedy siedziałem sobie rankiem na patio popijając kawę, coś zafurczało obok mnie w krzaku. Odwróciłem się i stanąlem oko w

  • Kołacze z Prague (Oklahoma)

    Przez stulecia potrawy w rozmaitych regionach swiata pozostawały niemalże w tej samej, niezmienionej formie. Powód tego był prosty. Ludzie przez całe swoje życi

Komentarze
Gość: madek, *.internetdsl.tpnet.pl
2009/07/13 13:06:41
A czym zastąpić, suszony granulowany czosnek?
-
Gość: madek, *.internetdsl.tpnet.pl
2009/07/13 13:08:25
Przepraszam, miał być suszony boczek
-
2009/07/13 17:03:48
Myślę, że z powodzeniem możesz usmażyć na patelni cieniutkie plasterki boczku a potem osuszyć je na papierowym ręczniku lub serwetce. Boczek wtedy stane się łamliwy i kruchy - i taki możesz dodac do sosu.
Fajnie, że go chcesz zrobić. Daj znać jak wyszedł :)
-
Gość: madek, *.neoplus.adsl.tpnet.pl
2009/09/03 19:15:18
Witam
Z góry przepraszam,że nie odpisałam ale wakacje były i właśnie były,
teraz mam chwilkę o pragnę poinformowac,że sosik robiłam-rewelacja, cały smak tego sosu był właśnie w tym suszonym boczku(zrobiłam wg Twoich rad)
Dziękuję:)